Badrum

När vi pratar om badrumsrenovering, så kan vi prata om två typer av renoveringar.
Vi kan göra om Ert badrum fullständigt eller delvis, beroende av vad Era önskemål och planer är.

Ni kommer att bli förvånade hur mycket som kan göras, ändras och förbättras i ett badrum med hjälp av en kunnig och händig hantverkare.

- Vi erbjuder helrenovering av badrum som kan omfatta nedrivning, brunnbyte och diverse VVS arbete, förstoring av badrum - ifall det finns önskemål och möjlighet, installation av golvvärme, installation av tätskikt, nedsänkning av tak och installation av spotlights, kakling och klinkling, montering av badrumsmöbler m.m.

- Om ni funderar på att fräscha upp badrummet eller att delvis renovera den, så kan vi hjälpa er med exempelvis utbyte av badrumsmöbler, målning eller andra förbättringar enligt Era önskemål.

Det är upp till Er att använda fantasin och föreställa Er hur det är ni vill ha det. Vi kommer att hjälpa Er vidare med professionella råd och erfarenhet, så att vi tillsammans kan skapa en plan på hur Ni ska få det badrum Ni önskar.

Ni är alltid välkommna att höra av Er för att få ett kostnadsfritt offert och samtidigt ställa frågon ni undrar över, angående badrumsrenoveringen! Vi är där för Er hela vägen, så att alla detaljer blir utförda enligt regelverket och att resultatet blir som Ni önskat Er!