Är det dags för ett nytt byggprojekt? Renovering, ombyggnad eller uppfräsching. ByggPartner har bred kompetens inom snickeri och kan hjälpa är med de flesta snickeriarbeten, vare det gäller större eller mindre projekt.

ByggPartner erbjuder även målningstjänster. Önskar Ni att fräscha upp väggarna, ta bort eller sätta på nya tapeter, spackla och måla väggarna, måla fönsterkarmar eller dörrar? Vi är här för att hjälpa Er med det! Hör av Er med vad det är Ni önskar så skall vi se till att det blir gjort, med kvalite och känsla för detaljer!

När vi pratar om badrumsrenovering, så kan vi prata om två typer av renoveringar. Vi kan göra om Ert badrum fullständigt eller delvis, beroende av vad Era önskemål och planer är.

Ni kommer att bli förvånade hur mycket som kan göras, ändras och förbättras i ett badrum med hjälp av en kunnig och händig hantverkare.

ByggPartner i Skåne AB kan hjälpa Er med rådgivning, mätning, planering och montering av köket. För oss är det oviktigt vilken leverantör Ni köper köket ifrån, vi är här för att anpassa oss efter Era önskemål. Efter att ha arbetat med köksrenovering i flera år, så har vi haft möjlighet att arbeta med alla dem stora köksleverantörer, samt även vissa mindre. Såklart så kan vi komplettera köksbytet med kakling, VVS, el, målning och golvläggning.

Vi använder vårt kunnskap, erfarenhet och bra utrustning vid renovering av Ert kök. När Ert projekt är i våra händer så ska ni vara säkra att vi är med Er under hela processen, att vi kommer utföra arbetet med kvalite och fackmannamässigt.

We Offer Quality Services
We understand the changing needs of Customers

Over 25 Years industry

Typi non habent claritatem insitam; est usus legentis.

Construction Services

Typi non habent claritatem insitam; est usus legentis.

Best Working Members

Typi non habent claritatem insitam; est usus legentis.

Advanced machinery

Typi non habent claritatem insitam; est usus legentis.