Badrum

När vi pratar om badrumsrenovering, så kan vi prata om två typer av renoveringar.
Vi kan göra om Ert badrum fullständigt eller delvis, beroende av vad Era önskemål och planer är.

Ni kommer att bli förvånade hur mycket som kan göras, ändras och förbättras i ett badrum med hjälp av en kunnig och händig hantverkare.

- Vi erbjuder helrenovering av badrum som kan omfatta nedrivning, brunnbyte och diverse VVS arbete, förstoring av badrum - ifall det finns önskemål och möjlighet, installation av golvvärme, installation av tätskikt, nedsänkning av tak och installation av spotlights, kakling och klinkling, montering av badrumsmöbler m.m.

- Om ni funderar på att fräscha upp badrummet eller att delvis renovera den, så kan vi hjälpa er med exempelvis utbyte av badrumsmöbler, målning eller andra förbättringar enligt Era önskemål.

Det är upp till Er att använda fantasin och föreställa Er hur det är ni vill ha det. Vi kommer att hjälpa Er vidare med professionella råd och erfarenhet, så att vi tillsammans kan skapa en plan på hur Ni ska få det badrum Ni önskar.

Ni är alltid välkommna att höra av Er för att få ett kostnadsfritt offert och samtidigt ställa frågon ni undrar över, angående badrumsrenoveringen! Vi är där för Er hela vägen, så att alla detaljer blir utförda enligt regelverket och att resultatet blir som Ni önskat Er!

Badrum 1

Badrum 2

Badrum 3

Badrum 4

Badrum 5

Badrum 6

Rekommenderar starkt ByggPartner i Skåne som är ett seriöst företag. Noggrannhet, skicklighet och kommunikation är något som företaget värderar högst när det gäller renoveringar eller andra typer av projekt. Vi anlitade företaget för lägenhetsrenovering gällande alla rum, och blev nöjda efter ett bra utfört arbete. Vårat nästa projekt blir badrumsrenovering, och vi kommer definitivt anlita ByggPartner i Skåne när det väl blir dags!
Mario Tomas
2022-09-17
Toppen bra företag, seriöst och fantastiskt arbete genom hela renoveringen från start till finish. Vi är jätte nöjda med allt och Byggpartner är de enda som kommer att få renovera hos oss i framtiden. Allt blev så fint, välgjort och snyggt. Trevlig personal & super bra tips under vägens gång. Vi ger Byggpartner 100/100 möjliga stjärnor och tackar dem så mycket för allt! ⭐️
Emelie Hohenberg
2022-07-16
Är så nöjd med all arbete Byggpartner har gjort för oss, vi har anlitat de när de bytte ute hela golv i vårt lägenhet, samt målning, rivning av väggar, sänkt tak lagt in spotlights och nu senast renoverade vi om ett stort badrum till 2 st. De är så professionella, kunniga, noggranna kommer anlita de till alla mina kommande projekt! Tusen tack Matej med kollegor!
Tanja Stanic
2022-07-14
Väldigt bra och professionellt bemötande, bra prisbild och ett utmärkt resultat. Vi kommer absolut att anlita detta företag igen.
Hanne Höglund Rydén
2022-07-09
Fick hjälp med att installera bänkskiva i köket och är supernöjd. Det gick snabbt och smidigt och blev noggrant gjort. Väldigt trevliga killar som lämnade allt rent och fint efter sig. Jag kommer fortsätta anlita Byggpartner.
Helene Östberg
2022-06-04
Rekommenderar verkligen Byggpartner. Vårt kök blev så fint. Rivning, montering, golvslipning, måleri, installation av takspotlights och vitvaror. Vi fick jättebra hjälp, tips och råd om smarta lösningar och design av vårt kök. Noggrant arbete, tidsplanen hölls och mycket trevligt och hjälpsamt bemötande. Det städades noga efter varje arbetsdag så det var snyggt och rent under renoveringsarbetet. Det kändes mycket tryggt att Matej och Byggpartner gjorde vår köksrenovering. Supernöjda!
Ingela Temsawat Olsson
2022-02-04
Kan varmt rekommendera! Jag är så nöjd med mitt nya kök ?
Natalie Cvetkovic
2022-01-17
Använde byggpartner skåne för att renovera golv i min nya lägenhet. I två av rummen fick jag hjälp att slipa gammal parkett och olja med hårdvaxolja, och i två rum la man nytt trägolv. Fick även hjälp att sätta upp golvlister. Det är första gången jag renoverar en bostad och jag kände mig väldigt trygg med Matej som gav mig bra råd under arbetets gång, vi hade hela tiden en dialog kring hur jag ville ha det. Jag har varit supernöjd med både resultatet av golven och med Matej/ byggpartner i Skåne. I ett av rummen där golven oljats upptäckte jag några få ojämnheter, dessa var Matej och fixade snabbt och lätt redan samma dag. Skulle rekommendera Byggpartner i Skåne till alla jag känner :)
Annie Wendel
2021-12-09
KONTAKT
BASKEMÖLLEGATAN 5 A
214 40, Malmö
+46704339043